Nova derrota del Germans Homs UEM-FM, aquest cop en la visita al camp de l’Unilever Viladecans, per 63 a 49. Tercera desfeta consecutiva d’un equip mataroní que sembla que els partits se li facin massa llargs, ja que es va repetint que l’equip aguanta bé fins a la mitja part o el tercer quart però que sembla que no tingui benzina per afrontar els últims instants dels encontres.

Dissabte passat, dia 6 a la tarda,  tres quartes parts del mateix: les noies d’Albert Illa van competir de tu a tu contra un dels equips forts de Lliga Femenina 2, el Viladecans, ubicat a la 5a posició de la taula, fins a la mitja part (31-32 per les grogues). Però el 3r quart ja va ser clarament local, que amb un parcial de 19-11 es va posar 7 per sobre en el marcador i ja no va donar opcions a la reacció visitant. Al final, 63-49.

En clau individual, destacar les actuacions d’Emma Trawally (11 de valoració), Ferreri i Diarra (amb 10 cadascuna). Trawally va aportar 5 punts a més de capturar 5 rebots, mentre Ferreri en va anotar 8 i va estar molt fina en defensa amb 3 pilotes robades. Nahawa Diarra va ser la màxima anotadora de l’equip mataroní amb 10 punts.

Les properes tres jornades són un autèntic Tourmalet per les mataronines: visita del líder, el Barça; anada al camp del Lima-Horta, segon classificat de LF2; i de nou al Palau Josep Mora, partit contra el 3r classificat, el Sant Adrià.